Wisory + Brilliant 360°

Hej!

Tack för att du deltog i Brilliants och Wisorys gemensamma webinarium ’Har ni rätt ledarskap för framtiden’.

Nu vill vi erbjuda dig att utforska hur utbudet hos Brilliant och Wisory kan användas för att ge er organisation viktiga insikter för att ta nästa steg. Oavsett om drivkraften är exempelvis förändring, nya resultat eller ledarskap.

Om Brilliant

Brilliant erbjuder en SaaS-plattform för att mäta, analysera och agera på ert ledarskap, era kunder och era medarbetare. Baserat på dina undersökningar ger vi dig värdefulla insikter för att ni ska nå era strategiska mål. Dessutom ser vi till att stötta er på vägen med vårt breda utbud av Professional Services! https://brilliantfuture.se/

Brilliant 360° Feedback är ett digitalt verktyg som mäter ledarskapet ur fem olika dimensioner som vi vet är viktiga för att kunna leda organisationen mot sina mål.

Om Wisory

Hos oss på Wisory får du anpassningbar och personlig tillgång till näringslivets vassaste experter. Genom personanpassade videosessioner om 60 minuter får du möjlighet att bolla just dina utmaningar, funderingar eller frågor.

Vårt erbjudande

Vi vill göra det enkelt för dig att komma igång, och har skapat en unik ”playlist” av frågor och ämnen där Wisorys rådgivare kan ta insikterna från Brilliant Future vidare. Kombinera fritt mellan de olika områdena eller välj att fokusera inom ett. Varför inte starta med resultatet från den senaste medarbetarundersökningen?

Vill du veta mer om hur vi arbetar tillsammans – lämna namn och kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss.