Maurice Jenkens

Sales Coach 2.0 – Struktur och EQ för din försäljning

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska
 • ·
 • Holländska

Maurice är sälj- och kommunikationsproffset med förmågan att forma succéteam, bland annat med hjälp av att arbeta med EQ. Han har sin spjutspetskompetens inom att skapa säljstrukturer och leda säljprocesser.
Han är specialiserad inom olika Sales Types, psykologiska profiler av säljare och säljledare med fokus på blind-spots inom eget beteende och EQ. Han väver därmed in EQ inom rådgivning och träning för sina kunder.

Expert och konsult inom

 • Säljstrategi – struktur och processer
 • EQ och Psykologi – personlighetstyper och olika typer av köpare
 • Konflikt och kris – hantera utmanande relationer

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Maurices största bedrifter

 1. Att ha startat det egna företaget Sales Type Insight med kunder som Klarna, Tele2 och Zmarta. Därmed började Maurice leva sin egen dröm.
 2. Sitt framgångsrika uppdrag med fokus på förändringsarbete som interim Sales Director SME Nordics på Klarna.
 3. Hur han under pandemins utbrott lyckades ställa om arbetet för ett engelskt Tech-bolag med två nyetablerade team i Storbritannien respektive USA på en marknad där fysiska möten tidigare varit ett faktum.

Maurices övertygelser

 1. Att fullt ut se, erkänna och eliminera självbegränsande och organisatoriska faktorer är nyckeln till personlig tillväxt, försäljningstillväxt och en hållbar organisationstillväxt.
 2. Förtroende, kompetens och självinsikt är nödvändiga nycklar till självledarskap, kommunikation och förmågan att leda andra.
 3. Can do. Det ÄR faktiskt möjligt att följa och förverkliga dina drömmar. Tro på dig själv och tro på andra.

Ett urval av våra kunder

Om Maurice

Maurice är sälj- och kommunikationsproffset med förmågan att forma succéteam. Han har sin spjutspetskompetens inom att skapa säljstrukturer och leda säljprocesser samt besitter en väl beprövad förmåga i att identifiera och arbeta med styrkor och utmaningar i säljteam på väletablerade företag.

Han är expert på att identifiera och hitta en balans mellan de faktorer som spelar in för att både individ och grupp ska fungera och prestera optimalt, mycket genom att skapa en gemensam grund. Detta innefattar både nya och väletablerade team, likväl som arbetsplatsförlagda och remote-arbetande organisationer.

När du som VD eller säljchef på ett techbolag behöver bolla tankar om bolagets organisatoriska struktur eller säljprocessarbete, alternativt behöver rådgivning kring ditt ledarskap är Maurice rätt rådgivare för dig. Maurice internationella säljbakgrund och hans erfarenheter av interim-ledarskap vittnar om engagemang och driv. Detta gör honom till den perfekta rådgivaren när du som chef inom exempelvis marketing och försäljning står inför utmaningar inom säljstruktur eller obalanserade team.

Som person är Maurice empatisk, inlyssnande och har kapaciteten att få människor att känna sig sedda. Han tror på individens förmåga och eftersträvar en balans mellan de fyra grundpelarna; hälsa, välstånd, relationer och att ha ett syfte.
Maurice karriär inom sälj började när han efter en avslutad master i International Relations & Business fick jobb som säljare på ett energibolag, som just då expanderade sin marknad internationellt, utan att ha egentlig know-how.

Med sin ”inget är omöjligt”-attityd lyckades Maurice landa flertalet större kunder och karriären var därmed igång. Sedan dess var han varit verksam som bland annat Marketing & Sales director, interim-ledare och utbildare på FEI vilket ledde fram till att starta det egna bolaget.

Drivet att förbättra och utveckla lyser igenom både privat och professionellt, inte minst genom det egna företaget. Även här är balansen viktig och Maurice är mån om ta till vara på lediga stunder för att spendera tid med sin familj, med att resa samt på friluftsliv.

Expertis

 • Emotionell Intelligens (EQ)
 • Konflikt och kris – hantera utmanande relationer
 • Ledarskap – leda team i förändring
 • Personlig utveckling – effektiv coachning och mental resilience
 • Psykologi – personlighetstyper och olika typer av köpare
 • Säljmetodik – Social Selling och säljträning
 • Säljstrategi – struktur och processer

Media

Podcasts

Artiklar

Bloggar

Följ Maurice

Expertispaket

Vi erbjuder expertispaket där du träffar några av våra rådgivare online vid tre olika tillfällen, när det passar dig. Varje rådgivare är expert inom sitt område och ser till att anpassa sessionens innehåll så det träffar dina behov.

Tydlig kommunikation i förändring

3 sessioner – 9 000 kr

Tydlighet är lika med trygghet och trygghet är lika med x-faktorn i förändring.