Pernilla Nissler

CEO – Chief Engagement Officer

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Pernilla Nissler är en ledare som kännetecknas av att vara genuin, transparent och empatisk vilket grundar sig i hennes egna värderingar. Själv beskriver hon det som att hon leder med hjärta, hjärna och mage.

Expert och konsult inom

 • Förändringsledning
 • Kultur
 • Ledarskap

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Pernillas största bedrifter

 1. Tele2 och TDC-förvärvet- slå ihop två tidigare konkurrenter. En resa att få de två bolagens människor att vilja arbeta tillsammans och sedan gjorde det så bra! 
 2. VD-tjänsten på Blocket.
 3. Att tack vare levande värderingar, som vi varit lojala, och ett tydligt syfte lyckats så väl med Blocket under pandemin. Detta har gjort att vissa av våra beslut blivit lättare att ta.

Pernillas övertygelser

 1. Starkt ledarskap, leder till högt engagemang vilket i sin tur leder till fantastiska resultat. 
 2. Walk the talk. Alltid!
 3. Somna alltid med ett gott ledarskaps-samvete.

Ett urval av våra kunder

Om Pernilla

Pernilla Nissler är en ledare som kännetecknas av att vara genuin, transparent och empatisk vilket grundar sig i hennes egna värderingar. Själv beskriver hon det som att hon leder med hjärta, hjärna och mage.

Pernilla är övertygad om att ett starkt ledarskap leder till högt engagemang som i sin tur leder till fantastiska resultat varför hon leder med en passion för människor tillsammans med en passion för att nå resultat.

För Pernilla är det viktigt att verka i en miljö där hon själv kan stå för företagets värderingar.

Pernilla har stor erfarenhet av affärsutveckling och förändringsledning. Hon  är sedan två år tillbaka VD på Blocket, där hennes uppdrag från dag ett var tydligt- nå tillväxt genom att skapa en värderingsdriven kultur. Vilket hon också har lyckats med. 

Innan dess har hon verkat inom telekom i dryga femton år, bland annat som affärsområdeschef för företagsmarknaden och del av den svenska ledningsgruppen på Tele2, där hon bland annat ansvarade för förvärvet och integreringen av TDC i Sverige, en lyckat sammanslagning som hon dragit många bra lärdomar och  erfarenheter av. 

Pernilla är aktiv på sin fritid- främst som logistiker för sina fotbolls- och handbollsspelande söner, hon har också en nyfunnen kärlek till padel och åker så mycket skidor som möjligt i Åre med familjen.

Hennes “Corona-hack” är walk and talks så e-häng med Pernilla på en av dagens promenader mot målet 20000 steg om dagen! 

Expertis

 • Förändringsledning
 • Kultur
 • Ledarskap

Media

Podcasts

Följ Pernilla