Stefan Hyttfors

Framtidsscenarios

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Stefan är tänkaren som reser världen över och identifierar relevanta trender och scenarier. Han inspirerar, provocerar och injicerar mod och framtidstro. Han älskar den ständiga upptäcktsresan, att få hälsa på och fördjupa sig i olika verksamheter, branscher, kulturer och situationer. 

Expert och konsult inom

 • Affär
 • Framtidsscenarios och trender
 • Omvärldsbevakning

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Stefans största bedrifter

 1. Han är mest stolt över att vid flera tillfällen vågat sluta en framgångsrik karriär utan att ha haft nästa steg klart för sig. Han var lika rädd då som han är stolt och tacksam nu.

Stefans övertygelser

 1. Framgång i framtiden bygger på att förstå nutiden.
 2. Förändring är inte ett problem, fokusera på hastigheten.
 3. Se till att ägna tid och engagemang till att bli en bättre människa. Du kan bara bli bra om du ärligt försöker utveckla dig själv. 

Ett urval av våra kunder

Om Stefan

Stefan är tänkaren som reser världen över och identifierar relevanta trender och scenarier. Han inspirerar, provocerar och injicerar mod och framtidstro. Han älskar den ständiga upptäcktsresan, att få hälsa på och fördjupa sig i olika verksamheter, branscher, kulturer och situationer. 

Hans styrka är förmågan att plocka ut det viktigaste, att gallra och göra det svåra begripligt. Utifrån detta målar han upp tänkbara scenarier som han gärna delar med sig av till företagsledningar och i föreläsningar. Alltid pedagogisk, underhållande och med en träffsäkerhet som skakar om. Stefan har inte svaren på de stora frågorna, men han kan konsten att få oss att börja tänka nya tankar – tankar som är nödvändiga för att ta oss an världens utmaningar.  

Generellt så ser han att många inte är riktigt närvarande i strategiska beslutsprocesser. Historik väger tyngre än viktiga faktorer som hur spelplanen verkligen förändras. Framgångsrika företag ifrågasätter inte sin affärsmodell och de slarvar med nutidsanalysen. Tempot har på riktigt förändrats och de kommande tre decennierna kommer vi få ställa om ännu snabbare och ännu mer. Framgång i framtiden bygger alltid på hur väl du förstår nutiden och kan acceptera och anpassa dig efter det som händer.

Stefan har en bakgrund i mediavärlden och har jobbat som journalist och drivit eget PR-bolag. Han gillar storytelling och kunskapsöverföring i alla former, verktyg för att få andra att tänka nya tankar. Genom åren har han pratat mycket om ny teknik men även om hållbarhetsfrågan och beteendeförändringar. Han drivs av att alltid försöka bli lite bättre som person och tycker att vi ska fokusera på att utveckla oss själva mer och snegla mindre på konkurrenter. Idag är Stefan en mycket uppskattad föreläsare med uppdrag världen över och han skriver även på nästa bok. 

I en rådgivning med Stefan kan du passa på att diskutera och lyfta framtidsscenarier. Han vill förstå din vardag och dina utmaningar. Han kliver in med ett perspektiv som inspirerar och kanske kan uppfattas som lätt provocerande. Målet är att du under lugna former ska kunna ställa alla dina frågor och bli motiverad till att utmana dig själv och din verksamhet, så att ni hänger med lång tid framöver.  

Expertis

 • Affär
 • Framtidsscenarios och trender
 • Omvärldsbevakning
 • Utveckling och beslutsprocesser

Video

Media

Podcasts

Följ Stefan