Siri Wikander

Expert på kultur, ledarskap och lärande

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Siri Wikander är expert på lärande och är en känd HR-profil som är aktiv i utvecklingen av framtidens arbetsplatser. Siri har en unik kompetens av HR och Kommunikation med ett stort intresse för digitalisering. Siri är en prisbelönt ledare och har växlat mellan stora börsnoterade bolag och snabbväxande start-ups. Siri är en uppskattad föreläsare, krönikör i tidningen Chef och tidigare medlem av Berghs School of Communications pedagogiska råd.

Expert och konsult inom

 • Bygga lärande kulturer – learnability
 • Moderna ledarskapsramverk
 • Tillitsfullt samarbete

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Siris största bedrifter

 1. Siris interaktiva föreläsning 'Fem steg till en öppen och lärande kultur' med konkreta verktyg för att skapa mätbara resultat har gjort att hon bland annat blivit nominerad till årets talare i kategorin 'Det digitala arbetslivet'.
 2. Siri är stående krönikör i tidningen Chef och driver nyhetsbrevet och podden #beyondwork.
 3. På Scandic drev Siri arbetet med att implementera ett nytt sätt att arbeta ”Future of work” som var en del av Scandics 2020 strategi 'The Empowering Journey'. Arbetet har väckt internationell uppmärksamhet bland annat till följd av mätbara medarbetar- och affärsresultat.

Siris övertygelser

 1. Jag tror på att leda med en berättelse som engagerar
 2. Jag tror på att fokusera på några få avgörande saker i taget
 3. Jag tror på att snabbt testa sina idéer och lära tillsammans.

Ett urval av våra kunder

Om Siri

Siri Wikander har en bakgrund som ledare inom HR och Kommunikation på både Scandic, Axfood och Hemfrid. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd. På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt sätt att arbeta med socialt och digitalt lärande bland de 18 000 medarbetarna. 

Sedan 2020 är Siri en uppskattad konsult och föreläsare inom socialt och digitalt lärande. Hon hjälper privata och offentliga organisationer att ställa om sin kultur och sitt ledarskap så att det finns förutsättningar för daglig kompetensutveckling. Siri utmanar invanda sätt att lära in/lära ut med en stor variation av digitala och sociala aktiviteter som skapar engagemang och mätbara affärsresultat. 

När du pratar med Siri får du möjlighet att få praktiska råd från någon som har gjort det själv. Siri är en erfaren ledare med många års erfarenhet av lärande och kommunikation. 

Det finns en enorm styrka i att ha ett bollplank utanför den egna organisationen. Någon som lyssnar och ser mönster och som kan berätta hur andra organisationer har löst liknande utmaningar. 

Expertis

 • Lärande organisationer – learnability
 • Mätbara aktiviteter
 • Öppen och lärande kultur

Video

Media

Podcasts

Artiklar

Följ Siri