Pär Johansson

Grundare och Ledare för Glada Hudik-teatern

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska

Om man vill att folk ska följa en och göra som man vill kommer det aldrig räcka med att berätta för någon om målbilden. Man måste göra det konkret själv och därmed leda med exempel.

Expert och konsult inom

 • Entreprenörskap
 • Inkludering
 • Inspiration

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Pärs största bedrifter

 1. Sina barn
 2. Glada Hudikteatern
 3. Mig själv

Pärs övertygelser

 1. Som ledare måste man våga visa bra och dåliga sidor. Ju fler sidor man vågar visa av sig själv ju helare blir man som människa. Arbetet är så stor del av livet och det blir blir mer innehållsrikt och transaparent om man vågar vara människa fullt ut.
 2. Det emotionella ledarskapet är det framtida ledarskapet. Att man gör saker på riktigt. Folk tar till sig av det som är genuint. Jag kan inte berätta för mina klienter vad de ska göra utan måste visa vägen. Pratar man med mig får man reda på hur jag gjort och vad som funkat för mig men det är helt utan pekpinnar utan som bollplank.
 3. Om man ska leda en grupp måste man skapa sin egen ledarstil - vi betonar mångfald är framtiden.

Ett urval av våra kunder

Om Pär

Om man vill att folk ska följa en och göra som man vill kommer det aldrig räcka med att berätta för någon om målbilden. Man måste göra det konkret själv och därmed leda med exempel.

Pär är initiativtagare och ledare av Glada Hudik-teatern sedan 25 år tillbaka där hans drivkraft att bryta barriärer mellan människor och få rädsla och fördomar att övergå i vänskap och förståelse varit grunden. För att leda människor måste man hitta sin ledarstil och det emotionella ledarskapet är framtiden enligt Pär, helt utan pekpinnar. Ett transparent ledarskap där man vågar visa alla sidor av sig själv som människa. 

När han får hjälpa människor att utvecklas har han det som bäst på jobbet. Pär anser det vara det mest spännande av arbeten och det gäller alla tillfällen; oavsett om det gäller människor med funktionshinder eller multinationella organisationer. 

Pär är flerfaldigt belönad både som ledare och talare och påvisar gång på gång styrkan i att lyfta fram människors olikheter och att varje människa är unik och kan utvecklas, trots att de till synes har svaga förutsättningar att lyckas. Uppgiften må vara olika men möjligheten att få visa vad man kan och få uppskattning för det ger ytterligare växtkraft.

Expertis

 • Entreprenörskap
 • Inkludering
 • Inspiration
 • Offentlig verksamhet

Video

Media

Podcasts

Följ Pär