Navid Modiri

Rådgivaren med de obekväma frågorna som får dig att växa

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Navid Modiri är rådgivaren för dig som verkligen vill växa som ledare. För den som inte nöjer sig med artiga och ytliga konversationer och klyschor. För dig som vill något mer och vill stå ut ur mängden. Tillsammans med Navid som rådgivare kliver du ur boxen, utmanar dig själv och vågar mer.

Expert och konsult inom

 • Förändringsarbete
 • Innovation
 • Integration

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Navids största bedrifter

 1. Podden Björn & Navid och boken ”Jag kan ha fel” tillsammans med Björn Natthiko Lindeblad. Tack vare de samtalen gav Navid sig in i det mänskliga och existentiella samtalet. Det har gett honom mycket som människa, pappa och partner. 
 2. Han har genomfört över trettio föreläsningar med chefsnätverket Close med snittbetyget 4,8 av 5. Vilket har gett honom utmärkelsen GULD. 
 3. 2009 fick han Stora bloggpriset för sin blogg: 365 saker du kan göra, vann priset som årets kommunikatör och blev nominerad till Stiftelsen Konungens ledarskapspris.

Navids övertygelser

 1. Tro inte på allt du tänker. Var noga med att ifrågasätta dina tankar och var de kommer från. Tankarna tänks. Men det är du som väljer vad du tror på. 
 2. Våga växa i konflikter – vi lever i ett av de mest konflikträdda länderna i världen. Jag tror inte på att lösa konflikter. Jag tror på konflikttransformation, att vi växer i motstånd och skav. Våga vara kvar lite längre i konflikten för att växa av den. 
 3. Allt är påhittat - allt det du ser omkring dig är påhittat. Var den som hittar på. Se världen som lera och inte som cement. Är något trasigt - fixa det. Är något fel - var en del av förändringen. 

Ett urval av våra kunder

Om Navid

Navid Modiri är rådgivaren för dig som verkligen vill växa som ledare. För den som inte nöjer sig med artiga och ytliga konversationer och klyschor. För dig som vill något mer och vill stå ut ur mängden. Tillsammans med Navid som rådgivare kliver du ur boxen, utmanar dig själv och vågar mer.

Med sin häftiga förmåga till närvaro, sitt djupa intresse för människor, sin genuina nyfikenhet och noggrannhet, är han en eftertraktad och ofta anlitad coach och rådgivare. Han varvar sin tid mellan enskilda samtal med ledare i näringslivet och sin roll i offentligheten. Du känner igen honom som programledare från Sveriges television och Sveriges radio och de egna poddarna: Björn & Navid, Mandomsprovet och Hur kan vi? 

Genom åren har Navid samlat på sig en enorm erfarenhetsbank efter att ha rest världen över och träffat allt från högt uppsatta företagsledare, partiledare, religiösa ledare till kontroversiella extremister. Detta har tränat honom i att kunna samtala med vemsomhelst om vadsomhelst. Inget samtal är för svårt. Inget ämne är tabu. Ingen känsla är konstig. Ingen tanke är främmande.

Han brinner för att få andra att fortsätta växa, att hitta fram till sina utmaningar och konflikter. Saker som du behöver sätta ord på för att förstå. Navid ger sig inte i första taget, han har alltid ytterligare en fråga och han vågar ställa den. Detta i kombination med hans unika förmåga att snabbt kunna se vad just du behöver, gör att du redan efter en timme med honom kommer att veta vad du behöver ta tag i för att växa. 

Han får dig att bli en mer mogen och medveten ledare i ditt liv och för andra.

Navid har växt upp med både den svenska och persiska kulturen i en miljö med mycket kärlek och lika mycket utmaningar. Han fick tidigt lära sig att se världen ur olika perspektiv och allt är inte svart eller vitt. Det gör att han har lätt att ta till sig nya situationer och förstå gruppdynamik, kultur och att vi alla är lika men också bär på olikheter.

Hans karriär som rådgivare var inget han planerade. Allt började med en föreläsning i Göteborg för många år sedan. Efter den blev han tillfrågad om att vara bollplank åt en av ledarna i publiken. Ryktet om hans teknik och skärpa i samtalen har sedan spridit sig från person till person. Det är många som uppskattar hans förmåga att göra dig lite obekväm och samtidigt ge insikter och perspektiv. Det sätter igång saker och gör det omöjligt att stanna där du är. 

Att ha ett samtal med Navid kräver ett visst mod, men samtidigt som han ställer utmanande frågor så är han en otroligt roligt, varm och omtänksam person. Det blir ett samtal på riktigt, inget kallprat, inte ytligt och inte artigt. Ni går rakt på sak och slösar inte med någons tid. Blir du obekväm är ni på rätt väg. 

Vågar du? 

Expertis

 • Förändringsarbete
 • Inkludering
 • Innovation
 • Kommunikation
 • Ledarskap
 • Mångfald

Video

Media

Böcker

Podcasts

Följ Navid

Expertispaket

Vi erbjuder expertispaket där du träffar några av våra rådgivare online vid tre olika tillfällen, när det passar dig. Varje rådgivare är expert inom sitt område och ser till att anpassa sessionens innehåll så det träffar dina behov.

Tydlig kommunikation i förändring

3 sessioner – 9 000 kr

Tydlighet är lika med trygghet och trygghet är lika med x-faktorn i förändring.