Karin Setréus

Kundbeteendestrateg och insiktsexpert

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Karin är kommunikationsstrategen med en förkärlek för insikter, kundbeteenden och varumärkesutveckling. Hon forskar inom konsumentbeteende, sociala medier, marknadsföring, attitydförändring och normer. Hon är känd för sitt pedagogiska tillvägagångssätt och sin unika förmåga att konkretisera och göra saker begripliga och tydliga.

Expert och konsult inom

 • Insiktsgenerering
 • Konsumentbeteende
 • Målgruppsförståelse

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Karins största bedrifter

 1. Att få ha examinerat så många talangfulla studenter på Berghs School of Communication det senaste decenniet.
 2. Att som del av ledningsgrupp på Berghs diplomutbildningar fått utveckla ett så starkt varumärke.
 3. Att tillsammans med sin man uppfostrat tre underbara individer.

Karins övertygelser

 1. Nyfikenhet är en dygd.
 2. Alla människor är unika, men vi är mer lika än olika.
 3. Insikter handlar om att förstå människor, vår omvärld och kontexten.

Ett urval av våra kunder

Om Karin

Karin är kommunikationsstrategen med en förkärlek för insikter, kundbeteenden och varumärkesutveckling. Hon forskar inom konsumentbeteende, sociala medier, marknadsföring, attitydförändring och normer. Hon är känd för sitt pedagogiska tillvägagångssätt och sin unika förmåga att konkretisera och göra saker begripliga och tydliga.

Hon har hjälpt stora organisationer med varumärkesfrågor och blir ofta inkallad när det finns strategiska utmaningar. Det kan handla om att få företagets kärnvärden att genomsyra hela organisationen och att förflytta varumärket till en mer hållbar position. 

Karin skriver en avhandling om våra sociala medias påverkan på våra normer som blivit mycket uppmärksammad. Hon gillar att gå på djupet med frågor och att ha forskningen som stöd i det hon gör. 

Hon är en ofta av media anlitad trendanalytiker och hon brinner för samhällsfrågor, utveckling och innovation. Hon är en mästare på att formulera och nå ut med budskap och att få andra att ändra mindset. Hon går igång på frågor som: Hur får vi stockholmare att åka mer kollektivt eller hur får vi människor att sänka hastigheten? Andra frågor kan handla om att konkretisera hållbarhetstänk eller digitaliseringsutmaningar. Här har hon stor nytta av sina kunskaper om konsumentbeteenden och vad som driver oss människor. 

Karin har lång erfarenhet av att arbeta med myndigheters strategiska utmaningar kring kommunikation och interaktion, och i sin roll som kundbeteendestrateg har hon alltid målgruppens glasögon på sig, då hon tar sig an strategiska utmaningar. När det gäller ledarskap delar hon gärna sina erfarenheter från att leda i kreativa och innovativa organisationer. Hon brinner för det kommunikativa ledarskapet – konsten att få med sig folk och få dem att förstå med hjälp av en viss pedagogik. Att lära ledare utforma sina egna modeller och sin egen struktur.

Karin har sin bakgrund i reklamvärlden, hon är utbildad Planner* och har haft roller som Creative Planner och ledare. Sedan 15 år tillbaka utbildar hon på Berghs School of Communication parallellt med att hon driver eget bolag och forskar. Hon sitter även med i ledningsgruppen  för Berghs strategiska utbildningar och har varit med och byggt upp varumärket.  

Karin har en fantastisk förmåga att komma fram till innovativa idéer, gärna tillsammans med andra. Hon är genuint intresserad av människor och är lätt att få kontakt med. Hon plockar gärna fram alla verktyg och knep hon har och ger verkligen allt i en rådgivningssituation. Det roligaste hon vet är att hjälpa andra. 

Privat så älskar hon att testa nya saker. Det kan handla om allt från kandering av blommor till ridning eller padel. Bra avkoppling är också att safta och sylta. *Planning ska ge riktning och inspiration utifrån insikter. Det säkerställer att ett varumärke gör och säger sådant som människor faktiskt bryr sig om. Planning innefattar också att lägga ut en kommunikativ kurs för ett varumärke, in i framtiden.

Expertis

 • Insiktsgenerering
 • Konsumentbeteende
 • Kundbemötande
 • Kundbeteende
 • Målgruppsförståelse
 • Normförändring
 • Omvärldsanalys
 • Pedagogiskt ledarskap
 • Processledning
 • Sociala medier

Video

Media

Podcasts

Artiklar

Följ Karin

Expertispaket

Vi erbjuder expertispaket där du träffar några av våra rådgivare online vid tre olika tillfällen, när det passar dig. Varje rådgivare är expert inom sitt område och ser till att anpassa sessionens innehåll så det träffar dina behov.

Tydlig kommunikation i förändring

3 sessioner – 9 000 kr

Tydlighet är lika med trygghet och trygghet är lika med x-faktorn i förändring.