Anders Haglund

Transformativ coach

3 000 kr ex moms eller 1 företagskredit för 60 minuter

 • Svenska
 • ·
 • Engelska

Har du någon gång tänkt att du har det så bra att du faktiskt borde må bättre? Känt att du har mycket mer inom dig, men att du inte riktigt får fram det när du behöver det som mest? Då är Anders rätt coach för dig. 

Expert och konsult inom

 • Energi & inspiration
 • Ledarskapsutveckling
 • Livskvalitet

Personlig ledarskapsrådgivning via videomöte

Wisory erbjuder individuellt anpassat ledarskapsstöd och affärsrådgivning. Boka Sveriges ledande rådgivare för ett 1:1 videomöte.

Anders största bedrifter

 1. Mental rådgivare för Sveriges olympiska kommitté och Riksidrottsförbundet.
 2. Har under 24 år som professionell coach hjälpt mängder med chefer i näringslivet lyfta till nya nivåer. 
 3. Coachbrevet Veckans Anders och LifeTalkpodden tillsammans med sin fru Karin.

Anders övertygelser

 1. Du behöver inte vara världsmästare för att börja men du måste börja för att bli världsmästare.
 2. Du kan inte leda andra om du inte kan leda dig själv. 
 3. Det finns inga problem du står inför som inte det som är bra med dig kan lösa.

Ett urval av våra kunder

Om Anders

Har du någon gång tänkt att du har det så bra att du faktiskt borde må bättre? Känt att du har mycket mer inom dig, men att du inte riktigt får fram det när du behöver det som mest? Då är Anders rätt coach för dig. 

Anders är coachen som utmanar dina tankeprocesser på allvar. Han är känd för att hjälpa andra att upptäcka okänd potential som kan skapa de riktigt viktiga förändringarna i både yrkes- och privatliv.

Han guidar dig till att förändra hur du ser på dig själv och dina tankar. Ett skifte som ger nya infallsvinklar och gör att det som nyss var svårt blir enklare. Allt med utgångspunkt i hur det är att vara människa, hur vi tar beslut och hur vi fungerar. 

För oavsett om det handlar om ett möte där du vill hitta de rätta orden, ett prov, en jobbintervju eller en krissituation där det krävs mental skärpa, så skulle det göra all skillnad i världen att veta hur vi lockar fram vårt bästa just då, eller hur? För att inte tala om vad det skulle betyda att kunna leva livet med mer upp och mindre ner. Högre produktivitet och samtidigt mindre stress.

Här kan Anders hjälpa till att skapa klarhet, att ge dig tillgång till dig själv och kraft att styra dina tankar. Han har en fantastisk förmåga att snappa upp det osagda och hjälpa till att förstå och se sanningen i situationer. Han angriper dina utmaningar genom de tre dimensionerna: resultat, vetenskap och psykologiska faktorer. 

I ett samtal med honom hamnar du i fokus och han är skicklig på att få dig bekväm och vilja öppna upp. Genom sina frågor och varma utstrålning skapas en miljö utan press och stress. Han är medkännande, men ändå rak och gillar den vetenskapliga approachen.

Han är också grym på att bryta ner det komplexa och förklara det enkelt. Anders vet att vi alla är resursstarka och att människor som är på en bra plats i livet följer sunda värderingar medan de som är ”ur balans” behöver stöd för att komma dit. Det handlar om att skapa välmående, mental klarhet och en sund balans.  

Anders har en bakgrund som elitidrottare inom golf. Han har också studerat teknik i USA men tidigt i livet insåg han att han ville arbeta med att hjälpa andra. Det började med att han fascinerades av de psykologiska faktorer som påverkade hans eget golfspelande. Idag har han en imponerande meritlista främst i rollen som coach och bollplank till allt från företagsledare till privatpersoner världen över.

Han har samlat på sig en enorm kunskap genom att ha intervjuat de bästa inom sina expertområden och läst över 1300 böcker inom ämnen som prestationspsykologi, ledarskap och personlig utveckling. Han har hela sin yrkeskarriär drivit egen verksamhet och är idag föreläsare, inspiratör och professionell transformativ coach*. 

Anders driv är att få andra att leva livet fullt ut och ha en bättre upplevelse medan de gör det.

* Transformativ coachning hjälper dig att skapa tillit till dig själv, till den du på djupet är. 

Expertis

 • Energi & inspiration
 • Ledarskapsutveckling
 • Livskvalitet
 • Mental hållbarhet
 • Mental styrka
 • Nytänkande
 • Prestationspsykologi
 • Problemlösning

Video

Media

Podcasts

Bloggar

Följ Anders

Expertispaket

Vi erbjuder expertispaket där du träffar några av våra rådgivare online vid tre olika tillfällen, när det passar dig. Varje rådgivare är expert inom sitt område och ser till att anpassa sessionens innehåll så det träffar dina behov.

Tydlig kommunikation i förändring

3 sessioner – 9 000 kr

Tydlighet är lika med trygghet och trygghet är lika med x-faktorn i förändring.