Hållbart välmående

Expertispaket

MÅ BRA för att det ska kunna GÅ BRA

Humankapitalet är just nu på rött batteri. Det som inte är hållbart idag, kommer vara ohållbart imorgon. Därför behöver fler ledare få mer kloka råd kring hälsa, välmående, stress och återhämtning.

Dessa ämnen är en av dagens och morgondagens absolut viktigaste frågor. För kom ihåg, om det ska gå bra, så behöver vi må bra. Dessutom, gör vi samma saker som vi alltid gjort, då får vi samma resultat som vi alltid haft. Tänk om det är dags att tänka om kring hur du tar hand om dig själv och dina medarbetare.

Likt en mobil vars batteri börjar lysa rött, så är det en självklarhet att vi behöver ladda batteriet. Likadant är det med ledare. Vi behöver också ladda våra batterier. Tyvärr ser vi att vi ibland inte reagerar på att vi närmar oss, eller är på rött batteri, samt att vi laddar upp oss alltför sällan.

Vi behöver på riktigt ta hand om vårt humankapital på ett ännu bättre sätt. Med tanke på att vår kostnadsbas ofta till majoritet utgörs av människors löner, och att människor dessutom ofta är anledningen till våra intäkter, borde det finnas ekonomiskt utrymme för att ännu mer ta hand om människorna. Led med exempel!

Just detta kan våra rådgivare med expertis inom stress, återhämtning, EQ, livsbalans, sömn, träning och kost m.m. hjälpa dig med genom personliga videomöten som anpassas just för dina specifika behov. Låt oss handplocka de perfekta rådgivarna för dig och din situation.

Vi hjälper dig som ledare ta ansvar för att kunna stå stark inför dagens och morgondagens utmaningar.

Boka expertispaketet ”Hållbart välmående”

3 sessioner – 9 000 SEK

Du träffar någon av våra rådgivare online vid tre olika tillfällen, när det passar dig. Varje rådgivare är expert inom sitt område och ser till att anpassa sessionens innehåll så det träffar dina behov.

Chefernas kort- och långtidsfrånvaro på grund av psykisk ohälsa ökar tyvärr kontinuerligt. Hur påverkas din arbets- och livssituation av stress i både korta och långa perspektivet. Få insikter kring hur kroppen reagerar på stress kort- och långsiktigt, vad som är bra och mindre bra signaler, samt tips och hjälpmedel för att bli mindre stressad, pressad och orolig. 

Sätt dig och ditt team i framsätet vad gäller kunskap kring dessa ämnen och börja arbeta proaktivt redan idag.   

När vi på Wisory jämför elitidrottare som strävar mot sportsliga framgångar, med ledare som strävar mot framgång inom näringslivet, ser vi en klar skillnad. När en elitidrottare ökar sin träningsmängd under vissa perioder för att toppa formen, ökar hon eller han också utrymme för kost, sömn och reflektion. För det blir såklart ohållbart att endast öka arbetsbördan. 

Men hur gör vi på jobbet? Vilar och sover vi mer ju mer vi jobbar? Äter vi bättre? Och framförallt, trappar vi ner på annat arbete? Nej, vi gör motsatsen.

Om vi frågar människor idag vad de önskar sig i present säger de flesta tid. Många säger till oss på Wisory att det inte finns tid att reflektera. Vi vill påstå att många inte har tid för reflektion, för att man inte har just reflekterat. Denna onda cirkeln är det lätt att hamna i för evigt. Du får aldrig tid, om du inte tar dig tid. Om vi ska ta oss från att omsätta input till output, då behövs reflektion däremellan.

För om vi inte hinner reflektera över hur vår input förändrar vårt arbete, hur ska vi då kunna påverka och förbättra vår output?

Boka valfri del av expertispaketet

Behöver du enbart rådgivning och expertis inom något av områdena som paketet innefattar? Du kan alltid boka sessionerna separat. Kostnad 3 000 kr/session.